2011 m. gegužės 10 d., antradienis

Žinomiausios pasaulio padangų gamintojos

Padangų parduotuvėse regime daugybę skirtingų pavadinimų produktų. Keisčiausia, kad daugelį jų mes žinome, nors nesame jų niekada bandę. Taip pat daugelis padangų gamintojų neskiria pinigų reklamai masinės informacijos priemonėms. Jie susikūrė savo vardą per daugelį metų suteikdami aukštos klasės produktą, apie kurį žinia sklinda iš lūpų į lūpas. Šiame straipsnyje papasakosime apie populiariausius ir žinomiausius pasaulio padangų gamintojus.
Pirelli
Pirelli yra penkta didžiausia padangų gamintoja. Ši kompanija gamina padangas skirtas įvairių tipų automobiliams. Įtalų kompanija veikia 160 pasaulio šalių, jai priklauso 24 padangų gamyklos 12 skirtingų šalių. Pirelli vardas siejasi su kokybe ir geromis emocijomis kelyje.
Michelin
Nuo Kinijos iki Brazilijos, nuo Junginių Amerikos valstijų iki Rusijos - visame pasaulyje galite pamatyti automobilių su Michelin padangomis. Tai yra absoliutus padangų gaminimo lyderis visame pasaulyje.
Ši kompanija susikūrė Didžiojoje Britanijoje, Londone 1905 metais. Tiesa, pirmoji padangų gamykla buvo pastatyta 1927. Šios kompanijos logotipas Financial times laikraščio buvo išrinktas vienu geriausiai žinomu prekiniu XX a. ženklu. Visi esame matę Michelin padangų žmogeliuką.
Kasmet ši kompanija pagamina virš 150 milijonų padangų ir pasiūlo vairuotojams pačius pažangiausius technologinius sprendimus.
Continental
Continental gamina padangas jau 140 metų. Ji įsikūrė Vokietijoje 1871 metais. Tai viena seniausių šios rinkos žaidėjų. Ši kompanija turi daugiau nei 80 tūkst darbuotojų ir su šios kompanijos padangomis iš gamyklų išrieda kas ketvirtas europietiškas automobilis. Būtent šių padangų montavimas įvyksta dar gamyklose. Tai rodo, kad šia kompanija pasitiki automobilių gamintojai.
Bridgestone
Pirmoji šios kompanijos padanga buvo pagaminta Japonijoje 1930 metais. Tuometis šios kompanijos vadovas pasakė: “Tarnauti žmonėms suteikiant geriausia kokybę.”. Vėliau ši frazė tapo įmonės šūkiu ir išliko iki mūsų dienų.
Kompanija Bridgestone didžiuojasi, kad jos gaminamos padangos yra naudojamas Formulės 1 bolidų lenktynėse. Tai vienas geriausių kokybės įrodymų.
Goodyear
Savo veiklą ši kompanija pradėjo dar XIX a. pabaigoje su 13 darbuotojų. Šiandien tai daugiausia Šiaurės ir Pietų Amerikos rinkos užėmusi padangų gamintoja. Europoje šiai kompanijai atitienka antroji vieta.

padangų montavimas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą